Kokeillaanpa uudenlaisia työnteon malleja.

Flyoff

Olemme perustamassa tulevaisuuden projektitoimistoa ja osuuskuntaa kehittäjäsieluille. Huhtikuussa 2016 työn alla laitettu Flying Office -osuuskunta on suunnattu henkilöille, joilla on osaamisen salkussa jo eväitä ja annettavaa asiakasyrityksille.

Flying Office kokoaa kokeilukulttuurin hengessä projektitiimejä yli ammatti- ja toimialarajojen. Pyrimme luomaan yhteistyössä asiantuntijaverkostollemme työtä. Rakennamme itse PopUp –projekteja ja kokoamme AdHoc työpareja ja tiimejä vastaamaan nykyorganisaatioiden kehittämistarpeisiin.

Suuntaamme nokkamme kohti uutta työelämää. Edellytämme siis tulevilta jäseniltä erityistä kiinnostusta kokeilla ja kehittää.

Olemme palavasti innostuneita luomaan muuttuvassa työelämässä
sekä työlle että tekijöille uudenlaisia malleja.

Miksi nyt? Työelämä on muuttunut. Työ pirstaloituu yhä pienempiin kokonaisuuksiin eikä tarvittava osaaminen enää välttämättä löydy valmiina kokonaisuutena yhdestä tekijästä. Uskomme, että suomalaisilta työpaikoilta löytyy tuhansia henkilötyövuosia tekemättömiä asiantuntijatöitä. Näistä töistä ei välttämättä koskaan synny kokonaisia työpaikkoja.

Innostuitko ajatuksesta?

Etsimme mukaan toimijoiksi ammattilaisia erilaisilla taustoilla:

  • toimintamme on suunnattu erityisesti kehittäjäsieluille
  • koulutetuille 30+, työnhaun ohessa projektityötä tekeville
  • tuleville tai jo hetken toimineille yksinyrittäjille ja freelancereille
  • työssäkäyville, jotka kiinnostuneita jakamaan osaamistaan ja kokeilemaan projektitöitä
  • yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat oppia lisää uudenlaisista työnteon malleista
  • työelämän tulevaisuuden tekemisestä kiinnostuneille tahoille

Rohkeasti mukaan!

Mikäli tykkäät ajatuksestamme ravistella työn tekemisen malleja, niin laita meille lyhyt viesti (virva.suikkanen@kokoma.fi) ja kerro miksi juuri sinä haluaisit olla tässä mukana, jäsenenä tai muuten vaikuttamassa.

 

Virva Suikkanen ja Maiju Lehti

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *